Välkommen

Följ med min blogg om lantlig ljus inredning, trädgård och sådana saker som förgyller vardagen!

onsdag 19 maj 2010

Nästan klart


Nu har alla möbler kommit på plats saknas bara en byrå, den ska bara målas (vit så klart). Sängen hade vi tidigare i gästrummet men vi ville att prinsen skulle ha en stor säng så vi får plats att ligga och läsa sagor tillsammans. I fotändan av sängen står en sockerbits låda i trä, den tänkte jag andvända och förvara alla nallar i. Fortfarande så saknas lite tavlor och lampor men det kommer. Ikea har en taklampa jag vill ha men vet inte vad det blir för lampa i fönstret ännu. Stolarna fick han i julklapp av sin morbror och hans tjej. Så glad för dem, de gör hela rummet!


Jag använde ett gamalt lakan till hiss gardin, hittade det på loppis för en tia förra sommaren och tänkte att det kommer nog till andvändning någon gång. Underbart roligt med loppisar!

Det saknas en hylla ovanför spisen till fat och koppar mm, sen ska det bli en liten mini diskho. Det är ett ganska stort barnrum på ca 18 kvm så här kan han få plats med många vänner och mycket lek. Längtar tills kusinerna kommer så vi får se fler barn här inne. Tills vidare får nallen komma på fika. Ha en underbar dag och njut av värmen kram

5 kommentarer:

  1. Ser väldigt mysigt ut.

    SvaraRadera
  2. Jättefint rum till en liten kille !
    Jag har precis hittat till din blogg å återkommer gärna igen !

    SvaraRadera
  3. Jättefint!! Därinne kommer han att trivas :-). Kram, Anette

    SvaraRadera
  4. Vilka vackra tapeter ni har valt, gillar blandningen av randigt och stjärnorna! Ett riktigt tufft och fint pojkrum!

    Kram,
    Angelica

    SvaraRadera
  5. Tack snälla ni som skriver så snällt blir jätte glad! Kram Sandra

    SvaraRadera